Henkilö- ja pakettiautot: Soita 0107787767
Nettiajanvaraus

Rengashotelli

Onko sinulla ongelmia autosi nostossa, onko varastotila vähissä? Vai haluatko ylipäätään käyttää aikaasi renkaiden vaihtoon?

Tuo renkaasi RengasCenter-liikkeeseen rengassäilöön; me pesemme, tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi. RengasCenter-liikkeissä säilössä olevat renkaat on myös vakuutettu varkauksien, sekä esimerkiksi palovahinkojen varalta.


Varastointi ja pesu

Meidän rengassäilömme säästää sinun omaa varastotilaasi ja liikkeemme tarkistavat säilöpalvelun yhteydessä, että renkaissasi on riittävästi kulutuspintaa ja että ne ovat turvalliset ennen seuraavaa käyttöönottoa.

Liika kosteus ja altistuminen auringonvalolle kuluttaa renkaan kumiseosta. Öljy tai muut kemikaalit voivat myös vaurioittaa renkaita säilytyksen aikana, joten renkaiden puhdistaminen ja suojaaminen ennen säilytystä on tärkeää. RengasCenterillä renkaat pestään aina ennen säilytystä.

Tarkastus

Renkaat ja vanteet ovat tärkeä osa turvallisuutta. Tarkastamme, että kulutuspintaa on riittävästi ja renkaat ovat turvalliset käyttää. Mikäli tarvetta renkaiden tai vanteiden uusinnalle on, kerrotaan siitä asiakkaalle hyvissä ajoin etukäteen.

 

Kiinnostuitko? 

Soita tai laita viestiä, autamme mielellämme sinua.

Yhteystiedot

Bandaris OY - Espoon RengasCenter
Juvanteollisuuskatu 38 A, 02920 Espoo

 myynti@bandaris.fi

Ajanvaraus

Henkilö- ja pakettiautot: 010 7787767

RASKAAN KALUSTON PALVELUT

Rengasrikkopäivystys: 040 4563855
Rengasrekan tiedustelut: 010 7787767

 Verkkosivut - Opiferum Oy