Henkilö- ja pakettiautot: Soita 0107787767
Nettiajanvaraus

Rengasmyynti

Valikoimistamme löytyy kattava valikoima Bridgestone ja Michelin renkaita jokaiseen raskaan kaluston tarpeeseen. Tuomme renkaat rahtivapaasti kilpailukykyiseen hintaan pääkaupunkiseudulle jopa samana päivänä. Renkaiden valikoimastamme löytyy kaikki yleisimmät koot ja pintamallit jokaiseen tarpeeseen.

Toimitus onnistuu luonnollisesti myös asennettuna.  Rengasrekka on valmiina palvelemaan, niin pienissä kun suuremmissakin rengastöissä. Tulemme paikalle vaihtamaan renkaat jopa koko yhdistelmään. Olemme myös valmiina palvelemaan vuorokauden jokaisena tuntina mm. rengasrikon sattuessa liikkuvan rengasrekkamme avulla. Rengasrekalta löydät maan kattavimman valikoiman renkaita jokaisesta hintaluokasta. 

Lue lisää Rengasrekka.fi


Rengasrekkamme tulee paikan päälle asentamaan valitsemanne uudet tai pinnoitetut renkaat vaikka täysperävaunu -yhdistelmiin. 

Pinnoitamme raskaan kaluston renkaita yhteistyökumppanimme Colmec Ab:n edustamilla Boss ja Colmec Ecotire -pinnoitteilla. 

Meiltä on myös saatavissa kuorma-autojen ja työkoneiden renkaisiin lamellointi, nastoitus, paistokorjaus sekä suolavesitäyttö.

Bridgestonen auttaa alentamaan rengaskustannuksia maksimoimalla renkaan käyttöiän.

Michelinin päämääränä on vuosikymmenien ajan ollut kehittää ja parantaa renkaittensa suorituskykyominaisuuksia.

Boss ja EcoTire pinnoitteiden tuottaminen vaatii vain murto-osan uuden renkaan valmistukseen käytetystä energiasta ja luonnonvaroista.

 

Kiinnostuitko? 

Soita tai laita viestiä, autamme mielellämme sinua.

Yhteystiedot

Bandaris OY - Espoon RengasCenter
Juvanteollisuuskatu 38 A, 02920 Espoo

 myynti@bandaris.fi

Ajanvaraus

Henkilö- ja pakettiautot: 010 7787767

RASKAAN KALUSTON PALVELUT

Rengasrikkopäivystys: 040 4563855
Rengasrekan tiedustelut: 010 7787767

 Verkkosivut - Opiferum Oy