Henkilö- ja pakettiautot: Soita 0107787767
Nettiajanvaraus

Renkaiden pinnoitus

Rengasrekkamme on Suomeen rantautuneen ja suosioon nousseen Colmec Ab:n pinnoitettujen renkaiden jakelutie pääkaupunkiseudulla ja toimitamme laadukkaita pinnoituksia juuri oikeisiin tarpeisiin silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Colmecin pinnoitettujen Boss ja EcoTire -renkaiden tuotannossa noudatetaan niin ympäristöystävällisyyden kuin laadunkin suhteen tarkkaan hallittua tuotantoprosessia, joka noudattaa tarkkaan määriteltyä prosessia. Norrköpingissä hoidettu huippumoderni tuotanto tapahtuu Euroopan uusimmilla koneilla. 

Rengasrekka noutaa rungot toimipisteestänne ja toimittaa ne takaisin ripeällä aikataululla. Varastosta löytyy kattava valikoima yleisimpiä kokoja ja pintamalleja juuri sinun tarpeitasi varten. Jos tuote ei heti löydy varastosta, niin yhteys pinnoittamolle pystyy jopa parissa päivässä toimittamaan haastavammankin tuotteen.

Käyttämällä pinnoiterenkaita säästätte luonnonvaroja sillä pinnoitetut renkaat vaativat 70% vähemmän öljyä verrattuna uusiorenkaisiin. Raskaan kaluston ajoneuvojen renkaat voidaan pinnoittaa useita kertoja.

Lue lisää Rengasrekka.fi


Suomessa suosioon on noussut Colmec EcoTire-mallisto, jossa renkaiden rungot on valittu hyvin huolellisesti. Mallistosta löytyy sopivat renkaat niin kauko- ja lähikuljetuksiin, talviajoon, perävaunuihin sekä linja-autoihin. 

TUTUSTU MALLISTOON

 

Colmecin Boss-tuotantolinja on hyvin monipuolinen ja erityisesti erikoispitävä Boss BWT -talvirengas soveltuu Suomen olosuhteisiin loistavasti.

TUTUSTU MALLISTOON

 

Kiinnostuitko? 

Soita tai laita viestiä, autamme mielellämme sinua.

Yhteystiedot

Bandaris OY - Espoon RengasCenter
Juvanteollisuuskatu 38 A, 02920 Espoo

 myynti@bandaris.fi

Ajanvaraus

Henkilö- ja pakettiautot: 010 7787767

RASKAAN KALUSTON PALVELUT

Rengasrikkopäivystys: 040 4563855
Rengasrekan tiedustelut: 010 7787767

 Verkkosivut - Opiferum Oy