Henkilö- ja pakettiautot: Soita 0107787767
Nettiajanvaraus

Alliance työkonerenkaat

  

Meiltä löydät kattavan valikoiman renkaita jokaisesta hintaluokasta niin henkilöautoihin, pakettiautoihin kuin raskaan kaluston ajoneuvoihin. .

Edustamme henkilö- ja pakettiautojen renkaissa pääasiassa tuotemerkkejä Nokian Renkaat, Continental, Barum ja Nordexx. Kauttamme saa myös mm. Bridgestonen renkaita henkilöautoihin. Maatalouden, logistiikan ja teollisuuden asiakkaita palvelemme edustamalla mm. tuotemerkkejä Mitas, Magna, Alliance, Cordiant, Marshal ja Michelin.

Raskaan kaluston renkaiden vaihdon ollessa kyseessä, ole yhteydessä myyntipalveluumme ja kysy lisää liikkuvasta rengaspalvelustamme puh. 010 7787767

ATG on johtava nimi globaalissa maatalouskoneiden ja työkoneiden liiketoiminnassa. Se omistaa kolme maailmankuulua tuotemerkkiä - Alliance, Galaxy ja Primex. Alliancen vahvuus on jatkuvasti teknologian ja innovaatioiden käyttöönotto edistyksellisimmän työrenkaan kehittämiseksi. Renkaiden tavoitteena on asiakkaiden tuottavuuden ja kannattavuuden maksimointi tuotteiden alhaisimpien omistamiskustannusten avulla.

Tuotekuva monitoimirengas, myös lumisiin olosuhteisiin. Renkaan suuntamääritelty..
 
 

Kiinnostuitko? Kysyy lisää tai varaa renkaat itsellesi.

Soita tai laita viestiä, autamme mielellämme sinua valitsemaan sopivat renkaat.

Yhteystiedot

Bandaris OY - Espoon RengasCenter
Juvanteollisuuskatu 38 A, 02920 Espoo

 myynti@bandaris.fi

Ajanvaraus

Henkilö- ja pakettiautot: 010 7787767

RASKAAN KALUSTON PALVELUT

Rengasrikkopäivystys: 040 4563855
Rengasrekan tiedustelut: 010 7787767

 Verkkosivut - Opiferum Oy