Henkilö- ja pakettiautot: Soita 0107787767
Nettiajanvaraus

Vanteet

Vannevalikoimastamme löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle autoilijalle. Oli toiveissasi sitten näyttävät alumiinivanteet tai budjettiystävälliset teräsvanteet, löydät ne kauttamme vaivattomasti jokaisessa kokoluokassa.

Rautamo Oy on vannemaahantuoja  joka on aina panostanut laatuun ja palveluun. Rautamo on alusta asti panostanut Eurooppalaiseen laatuun ja designiin. Yhtiö toimii pohjoismaissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Rautamo edustaa Eurooppalaisia brändejä kuten mm. Brock, Oxigin, Etabeta, Rial, Fondmetal, Momo, sekä US brändejä Vertini ja Vossen.

Tutustu tuotteisiin

ALCAR Group on Euroopan jälkimarkkinoiden markkinajohtaja teräs- ja alumiinivanteiden valmistajana. ALCAR Finland Oy on RengasCenterin vannetoimittaja, jonka valikoimasta löytyy niin henkilöautojen, kuin paketti- ja SUV-autojen alumiini- sekä peltivanteet. Myös raskaankaluston levypyörät kuuluvat laajaan tuotevalikoimaan.

Tutustu tuotteisiin

Special Wheels tuottaa ja maahantuo alumiini- sekä teräsvanteita henkilö- ja kuorma-autoihin yli 25 vuoden kokemuksella. Erikoisvanteet Oy edustaa Suomessa useita eri tuotemerkkejä mm. OZ Racing, ATS, TSW ja Nitro Wheels. Kuorma-autopuolella edustuksiin kuuluvat Kronprintz raskaan kaluston teräsvanteet sekä Speedline Trucks alumiinivanteet.

Tutustu tuotteisiin

Valitse vannesovitin ja testaa:

Yhteystiedot

Bandaris OY - Espoon RengasCenter
Juvanteollisuuskatu 38 A, 02920 Espoo

 myynti@bandaris.fi

Ajanvaraus

Henkilö- ja pakettiautot: 010 7787767

RASKAAN KALUSTON PALVELUT

Rengasrikkopäivystys: 040 4563855
Rengasrekan tiedustelut: 010 7787767

 Verkkosivut - Opiferum Oy