Yritys

Olemme Espoon Juvanmalmilla toimiva rengasliike. Toimenkuvaamme kuuluu renkaiden ja vanteiden myynti sekä asennustyöt, myös rengashotelli sekä liikkuva rengaspalvelu. Henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot ja kaikenlaiset työkoneet saavat meiltä alleen uudet tai korjatut renkaat myös paikasta riippumatta. 

RengasCenter -ketjun myötä tarjoamme laajan valikoiman renkaita joka lähtöön. Meillä on lisäksi ilmastointihuoltokone, sekä kuorma-autojen ja työkoneiden lamellointi, nastoitus, paistokorjaus sekä suolavesitäyttö.

Bandaris Oy on perustettu vuonna 1965. Ensimmäinen toimipaikkamme oli Elimäenkadulla, Helsingissä, jossa toimittiin vuoteen 1970 asti. Helsingistä muutettiin Pohjois-Espooseen, jossa myös pinnoitus toiminta alkoi vanhassa navetta rakennuksessa ja jatkui aina vuoteen 1979 asti, jolloin tapahtui muutto ensimmäiseen omaan tilaan Vantaalle. Vantaalta muutettiin takasin Espooseen, Juvanmalmille vuonna 1997, jossa yritys toimii edelleen. 

Vuonna 2019 ostimme Pentep Oy:ltä Rengasrekka -liiketoiminnan ja palvelumme laajenivat liikkuvaan raskaankaluston rengaspalveluun koko pääkaupunkiseudulle. Rengasrekan myötä toimitamme myös renkaat Bandag -pinnoitukseen.

Rengasliike toimii perheyhtiönä ja keskittyy uusien- ja pinnotettujen renkaiden myyntiin Espoossa.

Yhteystiedot

Bandaris OY - Espoon RengasCenter
Juvanteollisuuskatu 38 A, 02920 Espoo

 myynti@bandaris.fi

Ajanvaraus

Henkilö- ja pakettiautot: 010 7787767

RASKAAN KALUSTON PALVELUT

Rengasrikkopäivystys: 040 4563855
Rengasrekan tiedustelut: 010 7787767